duminică, 1 mai 2011

Afacerea BeaM in Romania

BeaM este o platforma de afaceri, un site complex care ofera o serie de resurse si optiuni importante pentru oamenii care doresc sa faca bani pe internet. Pentru a avea acces la aceste resurse si optiuni trebuie sa fii membru platitor al site-ului - platind 11$ lunar.
Pentru a intelege mai bine ce este BeaM puteti urmari filmul de mai jos:





Cum te inscrii in BeaM ?

Pentru a te inscrie in BeaM trebuie sa ajungi pe pagina de promovare a unuia din membrii BeaM, care sa contina userul respectivului membru in link. Daca Pagina nu contine userul nici unui membru BeaM atunci linkul de mai jos va fi inactiv si inscrierea nu va fi posibila in lipsa codului sau de membru :



Dupa ce te vei inscrie vei fi automat plasat din referinta membrului de pe a carei pagina te-ai inscris. Astfel, el iti va fi "referrer" iar tu ii vei fi referinta.

In functie de pozitia pe care o vei ocupa in sistem vei avea un PAYPOS - o pozitie de deasupra ta careia ii vei plati taxa lunara de membru, luna de luna.

Totusi, este important sa stii ca... TOTUL ESTE AUTOMATIZAT :
1. Te inscrii din referinta referrerului. -Vreau sa ma inscriu!
2. Esti pozitionat automat in sistem, din referinta referrerului, conform unui PLAN DE POZITIONARE prezentat transparent inclusiv pe aceasta pagina
3. In functie de pozitia in sistem iti este repartizat automat un paypos caruia sa ii platesti taxa lunara.
4. Iti este dat un buton de subscriptie prin PayPal, astfel incat vei lega o relatie de plata lunara, automat, catre paypos-ul tau.
5. Apoi vei primi mai multe informatii pe mail-ul tau, din partea Platformei BeaM !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...