vineri, 6 mai 2011

Sc Gulmar-Exclusiv SRL



 Firma  are ca activitate prelucrarea si montarea marmurei, granitului si cuartului.
 Executa la comanda blaturi de baie si bucatarie, trepte, glafuri, monumente funerare, seminee, masute din granit, obiecte decorative.

Marmura este o roca metamorfica foarte densa, dura, cu granulatie fina, care poate fi lustruita usor, cu rezultate spectaculoase. Ca majoritatea calcarelor, este insa sensibila la acizi,grasimi si produse abrazive, care-i pateaza suprafata. Materialul este recunoscut ca fiind relativ fragil si scump, totusi ramane superb. Diversitatea substantelor si impuritatilor conditioneaza culoarea si nervurile pietrei, in functie de provenienta, marmura prezinta aspecte foarte diferite. De la alb la negru, care ofera suprafete perfect unicolore, pana la verde sau rosu cu vine mari, albe, exista numeroase colorituri discrete sau tari; de altfel, se obinuieste ca marmura sa fie numita, prin culoarea ei, uneori urmata de numele locului de extractie- de exemplu "marmura alba de Carrara" sau "verde de Alpi". Finetea granulatiei permite slefuirea pana la obtinerea unui finisaj de un luciu deosebit, punand in valoare atat nervurile cat si nuanta.

Granitul este o roca,avand cristale sau granule de marime vizibile constand in principal in cuart,feldspat, mica sau alte minerale colorate.Bogatia de culori, rigiditatea si densitatea fac din granit o alegere ideala pentru utilizarea ca pardoseala, blaturi de baie si bucatarie, glafuri va si pentru lucrarile executate in exterior.

Cuart-ul este un material dur compus din 92% quart natural combinat cu rasini si pigmenti. Este rezistent la socuri, pete, zgarieturi si temperaturi ridicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...